keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Nummelan Match Show

Tänään lähdettiin vähän ex tempore Nummelaan iltamätsäriin, kun saatiin ihanat Anni ja Emma matkakavereiksi. :) Sääkin oli mukavan aurinkoinen, tosin tuuli oli aika kylmä.

Piskit kävivät vähän ylikierroksilla autosta pois otettaessa ja Piitu varsinkin ulvoi ja haukkui Emman perään. Siinä vaiheessa teki mieli jo heittää hanskat tiskiin ja lähteä takaisin kotiin. Lähdettiin sitten eri suuntiin ja Piitukin lopulta alkoi hiukan käveltyään rauhoittua ja ottaa kontaktia. Etsittiin sitten varjoinen paikka kehän reunalta, jossa vähän tottisteltiin ja viriteltiin Piitua kisakuntoon ;) Ja onneksi sieltä se normi-Piipulainen alkoi kuoriutua, kontaktia tarjosi tosi ahkerasti eikä ottanut paineita muista koirista. Vähän katseli, mutta ei muuta.

Jouduttiin odottelemaan tosi pitkä aika ennen aikuisten koirien kehän alkua, varmaan lähemmäs pari tuntia. Ymmärrettävästi Piitun vire alkoi jo vähän laskea siinä vaiheessa, mutta onneksi se taas löytyi kun päästiin kehään! Tuomari oli mukava ja perusteellinen, katsoi hampaat ja tunnusteli koko koiran moneen otteeseen. Sitten juostiin iso kolmio ja edestakaiset liikkeet. Lopulta tuomarin tuomio Piitusta oli: Tarvitsee lisää aikaa kehittyäkseen. No ylläri! :) Sininen meille siis ja punainen meni hienolle isolle villakoiralle. Mutta hyvällä mielellä taas pääsi kehästä poistumaan, sillä Piitu seisoi ehkä parhaiten ikinä tähän mennessä ja käyttäytyi moitteettomasti.

Mentiin vielä lopulta sinisten kokoomakehään, vaikka koiruus aika väsyltä vaikuttikin. Jostain vain se kisafiilis Piitullekin taas löytyi ja typy jaksoi upeasti seisoa koko pitkän ajan kun tuomari juoksutti kaikki läpi. Sai olla taas hirmu ylpeä tytöstä! :) Matkakaveri-Emma sai myös sinisen hienolla käytöksellä, eli koko jengin tavoitteet täyttyivät!

Huomenna jatketaan agilitytreenien merkeissä, jee!

Ei kommentteja: