lauantai 5. kesäkuuta 2010

Lauantaitreenit

Piitu kävi taas eilen perinteisellä lauantaijäljellä, kun mentiin jälleen koko kööri töiden jälkeen "mummalaan" eli äitille syömään.

"Pus! Kiva olla taas täällä!"

BJ:kin sai lämpimän halauksen ;)

Jäljellä oli pituutta noin 15 metriä ja se oli suora, ehkä pientä mutkittelua olosuhteiden pakosta. Maa oli tosi kuivaa, paljon risuja, käpyjä yms. ja myös tuuli oli tosi kova. Jälki sai vanheta noin puoli tuntia.

Piitu lähti taas varmasti jäljelle ja eteni kohtuu rauhallisesti, aluksi ehkä 20 cm sivussa mutta korjasi parin metrin jälkeen taas jäljen päälle. Ajoi tosi hienosti loppuun saakka, vaikka tosiaan maasto oli aika haastava ja erilainen kuin mitä ollaan aiemmin tehty. :) Ensi kerralla taas pidempää jälkeä!

Jäljelle lähdössä

Otettiin myös tokoa ja saatiin aika hyvää häiriötä kun kaksi muutakin innokasta oppilasta (= BJ ja Chico) pörräsi ympärillä namien toivossa. Piitu tottisteli silti ihan pätevästi, vähän piti välillä komentaa poikia kauemmaksi hänen namiensa luota. Onneksi pojat ovat tottuneet siihen, että Piitu voi olla vähän ärrimurri aina välillä ;) Sivulle tulosta koitetaan kovasti häivyttää käsiapua pikkuhiljaa pois, mutta nyt pitäisi myös muistaa vaatia tarkkuutta paikan suhteen. Piitu tuppaa tulemaan sivulle niin vauhdilla että ikään kuin "roiskaisee" itsensä ja takapuolensa sivulle, jolloin esim. etujalat jäävät sojottamaan liian eteen. Tulee kuitenkin nykyään tiiviimmin viereen, mikä on hyvä. Pitää vaan muistaa ottaa välillä myös tarkkuustreenejä!

Ollaan otettu uutena juttuna treenaamiseen mukaan nyt myös temput. Tuovat kivasti vaihtelua tokon hinkkaamiseen eikä niiden kanssa oteta niin vakavasti ;) tänään treenattiin ensin kahdeksikon tekoa emännän jalkojen ympärillä, mikä alkoi sujua heti kun ohjaaja itse tajusi ottaa namin molempiin käsiin, eikä vain siirrellä sitä yhtä namia kädestä toiseen. Sitten Piitu pääsi pyörimään, ensin vastapäivään käskyllä "ympäri!" ja sitten myötäpäivään käskyllä "pyörii!". Näistä ensimmäinen on tosi paljon vahvempi Piitulla, koska sitä ollaan tehty aiemminkin. Nyt vaan vahvistetaan sama liike myös toiseen suuntaan yhtä varmaksi. Lopuksi vielä ryömittiin! Piitu ryömii kyllä namin perässä hirmuista vauhtia ja siinä ovat myös ohjaajan sormet kovilla... ;)

Vähän treenailtiin tietysti myös agikurssilta saatuja kotiläksyjä ja varsinkin nenäkosketusta maahan "kontaktilla" (=Piitun jalat olivat terassilla ja etujalat nurmikolla alempana). Hyvin alkaa jo sujumaan!

Lopun aikaa Piitu juoksi ja paini Chicon ja BJ:n kanssa. Oltiin oikeastaan koko ajan pihalla ja piskit saivat olla vapaana, mikä onnen päivä Piitulle. :)



Kivaa oli!

Ei kommentteja: