torstai 24. kesäkuuta 2010

The birthday girl

Pieni Piisami täyttää tänään 2-vuotta! Uskomatonta miten aika lentää :)

Sankari aloitti tänään päivänsä tokoilemalla. Aloitettiin peruuttamisella, mikä alkaa sujua jo ihan hyvin. Pitäisi ehkä jatkossa treenata vaan seinän tms. vieressä, jotta asento pysyisi suorana. Sitten liikkeestä pysähtymistä, mikä vaatii vieläkin paljon työtä. Vielä eivät ole piuhat Piitun päässä yhdistäneet käskyä ja pysähtymistä toisiinsa, jatkamme siis vielä namilla imuuttelemista ja pysäyttämistä. Otettiin myös yksi paikallamakuu, pituudeltaan ehkä noin minuutin. Palkkasin välillä etujalkojen väliin ja kehuin. Ja hienosti pysyi! Häiriötä oli parin auton ja ohikulkijan verran, mutta niitä Piitu vaan katsoi lyhyesti. Loppuun otettiin vielä yksi vauhdikas luoksetulo ja leikittiin narulelulla! Auringossa oli todella kuuma, joten ei kovin pitkää treeniä otettu. Kunhan vähän puuhasteltiin :)

Sitten siirryttiin sisälle, missä Piitu sai avata lahjansa! Kaikkea kivaa neiti saikin, mm. jättikokoisen hodariluun, vinkuvan kettulelun (uusi suosikki!), pari vesilelua sekä pussillisen savusaparopaloja.



Sankari pakotettiin poseeraamaan lahjojen kanssa

Päivällä Piitun pappa ja BJ tulivat käymään ja tuomaan Piitulle synttäriluun. Mentiin sitten koirien kanssa läheiseen puistoon viralliselle synttäririehunnalle!



Ja mitä olisi syntymäpäivä ilman kakkua? Maksalaatikkoa, verilättyä, piimää ja kaksi maissitikkua, NAM!



Sankari pakottettiin taas poseeraamaan kakun kanssa kameralle. Tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun olen ikinä nähnyt Piitun kuolaavaan! Koville otti, mutta lopulta lupa syödä kakku heltisi eikä siinä kauaa nokka tuhissut!


Maailman isoimmat onnittelut maailman rakkaimmalle Piitulle!

Kiitos tästä ihanasta tapahtumarikkaasta vuodesta, joka on ollut paras tähän mennessä niin monella tapaa. Elämä todellakin olisi tylsää, väritöntä ja kiireetöntä ilman pientä piskiämme!
Paljon onnea vaan,
paljon onnea vaan,
paljon onnea Piitu,
paljon onnea vaan!