perjantai 8. huhtikuuta 2011

Märkää

Hups, ilmeisesti taivaalta tippuvan veden mukana meni meidän päivitysinto. Kurahaalarit ja sadetakit ovat olleet kovassa käytössä viime päivinä... Vaikka Piitu on pitkäkarvaiseksi koiraksi aika lyhytkarvainen, olen silti jo ihan kypsä tassu- ja mahanaluspesuihin!

Oltiin koiruuksien ja Joonaksen kanssa lauantaina taas mummalassa ruokailemassa ja juoksuttamassa koiria. Takapihan hanki oli käynyt tosi upottavaksi ja jopa Piitu joutui ponnistelemaan siellä juostessaan. Vauhtiahan se ei estänyt, hidasti vaan vähän!


Piitulla on herkku!
... mutta Chicon herkku olisi niin paljon parempi!


Tämän viikon olen ollut enemmän tai vähemmän kipeänä, joten Piitu on joutunut tyytymään hihnalenkkeihin sekä pariin koirapuistoreissuun. Tiistaina keli oli vielä aika ihana ja aurinkoinen, joten saatiin puistosta pari kuvaakin räpsäistyä:

"Joko sais mennä juokseen...?"

Aina yhtä naiselliset ilmeet!
Treenaamaan ei tällä viikolla olla päästy juurikaan paria lyhyttä pyrähdystä lukuunottamatta. Iltaisin Piitu on ottanut taas paikallamakuita ruokakupin edessä, kestoja olen vaihdellut ihan lyhyistä yli minuuttiin. Ruokakupin edessä Piitu makaa kyllä ihan herkeämättä (kunhan kupissa on lihaa tai NEUta), korvat vaan liikkuu mutta kontakti on ihan täydellinen. Pitäisi kyllä ehkä miettiä jotain takapalkkaa tms. ulkotreeneihinkin...

Ei kommentteja: