maanantai 5. heinäkuuta 2010

Forssa KR 4.7.2010

Näyttelydebyytistä suoriuduttu!

Team Piitu lähti matkaan jo aamuvarhaisella, koska ehkä hiukkasen neuroottinen emäntä tahtoi olla paikalla kahdeksalta. Mukavaahan se oli etsiä rauhassa paikka oman kehän laidalta ja pystyttää pieni leiri sinne! Piitun käytös näyttelypaikalle saavuttaessa oli aika rauhatonta, hihnassa piti kiskoa ja kaikkia ihania hajuja olisi pitänyt päästä nuuskimaan. Onneksi oli kuitenkin häkki mukana, minne Piitu rauhoittuikin nätisti. Ilmeisesti kotona oleva kevytmetallihäkki on niin kiva oma paikka, ettei kankainen kevythäkkikään tuntunut pelottavalta. :)


Omaa vuoroa saatiinkin sitten odotella muutama tunti, mutta onneksi vieressä pyöri koko ajan colliekehä, jota seuratessa aika kului ihan rattoisasti. Piitu pääsi pariin otteeseen kävelemään Mustialan kauniisiin maisemiin ja vähän tokoiltiinkin, että saatiin piski kuulolle.


Odotellaan omaa vuoroa.

Loppuun asti jännitti miten Piitu käyttäytyy kehässä ja antaa tuomarin käsitellä, mutta turhaan! Neiti oli kehässä varsinainen pro; seisoi hienosti ja upean kärsivällisesti, antoi ilmeenkään värähtämättä tuomarin katsoa silmät ja hampaat sekä loppukropan, ravasi ilman yhtäkään laukka-askelta ja oli ihan mahtavasti kuulolla koko ajan! Kertaakaan ei nenä eksynyt maahan tai pienintäkään piippausta kuulunut. Hienoa!



Meidän suureksi riemuksi kehäsihteeri ojensi meille punaisen nauhan! Tuomarin linja oli ollut tosi tiukka, vain yhdelle nartulle annettiin ERI. Lopulta tuomari sijoitti Piitun vielä luokan toiseksi!

Piitun tulos siis tänään AVO EH2. Tuomarina oli Harto Stockmari. Arvostelu oli seuraavanlainen:

"Hieman hento, narttumainen kokonaisuus, jolla oikeat mittasuhteet.
Kevyt piirteinen pää. Oikea purenta. Hyvä ylälinja.
Hyvä runko. Köyhä eturinta. Normaalisti kulmautunut takaosa.
Hyvä karva. Miellyttävä käytös. Saisi liikkua joustavammalla askeleella."

Jee, olemme tyytyväisiä! Suuri kiitos ihanille apulaisille, Janille & Joonakselle, jotka puunasivat Piitua loppuun asti ja tsemppasivat tärisevää handleria ;) Team Piitu rocks!


Piitu ottaa rennosti.

Kauhea kuume olisi päästä uudestaan kehään! Harmittaa vaan kovasti, että lähes kaikki tulevat näyttelyt ovat lauantaisin ja kauppatyöläiselle ne ovat työpäiviä. :/ No, eiköhän me vielä joku näyttely löydetä johon tänä vuonna päästään. Pakko!

Ei kommentteja: