maanantai 28. maaliskuuta 2011

Viikonloppu jokainen

Tutuissa merkeissä sujui meidän viikonloppu. :) Lauantaina oltiin Pikku-Muolaassa BJ:tä ja Chicoa juoksuttamassa. Piitu oli jostain syystä tosi kärttyisällä tuulella varsinkin Chicoa kohtaan ja ajoi sen koko ajan kauemmas. Chico-raukka ei tehnyt mitään väärää, Piitu nyt vaan oli narttumaisella tuulella ja päätti että parempi äristä ihan varmuuden vuoksi. Ärsyttävää käytöstä, en tykkää yhtään. Pakko yrittää puuttua siihen, ei meillä ole kohta yhtään kavereita (tosin urokset nyt tuntuvat sietävän mitä vaan Piitulta).





   
Sunnuntaina päivällä käytiin Piitun kanssa kahdestaan meidän lähipuistossa ja Piitu pääsi juoksemaan irti. En ottanut kameraa mukaan ja kyllä harmitti, ilma oli ihanan aurinkoinen ja neidin villivarsamaiset liikkeet olisi ollut kiva ikuistaa! :) Piitusta näkee kyllä että se nauttii ihan joka solullaan kun pääsee vapaaksi... Ja yön aikana sitä ehtii keräämään aikamoiset energiat talteen, oli taas sen verran vauhdikasta menoa.

Viiden maissa suunnattiin vielä koirapuistoon Joonaksen ja BJ:n kanssa. Kivaa oli ja koiratkin tiesivät jo puolimatkassa minne ollaan menossa. Vinku- ja piippauskonsertti takapaksissa oli aika uskomaton.


Piitun keppi!
Joonas yrittää varastaa kepin! (Piitulla BJ:n verta poskessa...)
Ooo! Puussakin oli hyvä keppi.
Perinteiset painit (joissa ei yleensä kyllä veri lennä).

Piitu vaanii...
... ja saalis on jähmettynyt paikalleen.  

Ei kommentteja: