sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Sunnuntaipuistoilu

Tänään käytiin taas koirapuistoilemassa Tomin ja Tiian kanssa. Ilma oli mitä ihanin, auringossa oli tuskin ollenkaan pakkasta. Kävelymatkalla koirapuistoon huomasinkin, että olin näköjään varautunut vähän kylmempään... tuli kuuma!

Tomilla oli kamera mukana, joten tulevaisuudessa on toivottavasti luvassa parempilaatuisia otoksia neidistä! Tällä kertaa omasta kamerasta löytyi vaan muutama kuva, se tuntui niin lelulta toisen kameran rinnalla... ;)

Piitu ja paparazzi.

Illalla naksuteltiin vielä kosketusalustaa ja kaukoja. Kosketusalusta alkaa olemaan jo tuttu juttu, mutta edelleen Piitu piippaa ja tuntuu turhautuvat jostain syystä niin kovin helposti. Käy kyllä koskemassa alustaa ja hakee heitetyn namin innolla, mutta takaisin palatessa pitää ääntä. Kiristää kyllä hermoja taas kiitettävästi.

Kaukoissa tehtiin maasta seisomaan nousemista ja takaisin maahanmenoa. Seisomaan nouseminen on tosi vahva (varmaan vahvempi kuin istuminen), maahanmenossa käytössä edelleen pieni "tökkäisy" namilla etujalkojen väliin. Menee kyllä hyvin maahan ja eri käskysanaa treenataan myös (normaalisti "maahan", tässä "down"). Pitäisi kyllä muistaa treenata myös sitä ns. helppoa osuutta, eli istumista ja maahanmenoa. Niissä pitäisi päästä pidentämään välimatkaa sekä aikaa käskyjen välillä. Nyt ollaan tehty vähän liikaa vain maasta seisomista ja seisomasta maahanmenoa, joten Piitu arpoo aina seisomisen vaikka pyytäisinkin istumaan.

Ei kommentteja: