sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Koira- ja lapsivahtina

Meillä oli taas lauantaina tosi kiva päivä! Olin vapaalla töistä ja lähdettiin iltapäivällä Joonaksen ja koirien kanssa mummalaan Jaden & Chicon vahdeiksi.

Matkalla mummalaan auringonpaisteessa.

Perillä Pikku-Muolaassa päästettiin taas kaikki koirat pihalle remuamaan. Ilma oli aika kirpeä ja valokuvaajalla jäätyivät sormet vaikka hanskoja oli kahdet kappaleet päällekäin. Voidaan siis taas syyttää huonoa laatua siitä. ;)

Piitu odottelee poikien ryntäystä valppaana.

Sininen hetki!

Poseerausta.

Vietettiin siis koko päivä puoleenyöhön asti mummalassa. Syötiin hyvin, pelattiin pelejä ja käytiin koirien kanssa pihalla. Ilalla koirien pelmutessa taas lumihangessa, Piitun tassut palelivat ja niitä piti nostella vuorotellen ylös. :( Olen aikaisemminkin huomannut että Piitun tassut tuntuvat palelevan lenkeillä kovilla pakkasilla, pitääköhän tässä nyt lähteä tossukaupoille...? Ei tassujen nostelu paljoa neidin vauhtia hidasta, mutta onhan se ikävää jos toisella on vilu.

Jaden mennessä nukkumaan, oli Piitukin könyämässä samaan sänkyyn ihan pokkana. Ihan hupsu koira, normaalistihan se vähän arastelee lapsia eikä mene niiden lähelle, mutta Jade on selvästi erikoistapaus. :D

"Saisko sulta jotain hyvää herkkua?"

Keltainenpaimenkoira.

Ei kommentteja: