torstai 20. tammikuuta 2011

Toive toteutui...

... ja päästiinkin heti kaverilenkkeilemään!

Eilen käytiin iltalenkillä Joonaksen & BJ:n kanssa. Käveltiin kiva vähän yli tunnin lenkki lumisateessa ja oltiin kaikki ihan lumen peitossa kun päästiin kotiin. Piitusta huomasi, että parin viikon räyhäenergiat oli kaikki säilötty Beejiitä odottamaan. ;) Kauhealla pärinällä sen piti pistää BJ:tä matalaksi.

Tänään taas lenkkeiltiin Boriksen ja Sannan kanssa. Käveltiin ensin koirapuistoon, jossa koirat juoksivat ja saivat hyvät pystypainit aikaiseksi. Ensimmäistä kertaa Piitulta lähti jopa vähän ärinää, yleensä se leikkii niin hiljaa Boriksen kanssa. Hassua :) Harmittavasti koirilla jäi hyvät painit kesken, kun puistoon tuli kolme pientä koiraa ja katsottiin parhaaksi lähteä meidän riehupettereiden kanssa pois. Onneksi Boriksella on kiva piha minne mentiin vielä lenkin päätteeksi jatkamaan riehumista! Koirat painelivat pitkin kolattuja reittejä ja tekivät vähän omia polkujakin. Piitu varsinkin viihtyi syvässä lumihangessa. Oli kyllä huippukiva iltalenkki Piitun (ja omistajan!) mielestä ja pari tuntia meni ihan hujauksessa!

Nyt odotellaan vielä hetki ja Piitu saa taas herkutella raa'alla hirvenluulla, joita Janin kaveri meille jälleen ystävällisesti toimitti. Kyllä, pelkään mahalaukun kiertymää ihan hysteerisesti, joten en uskalla heti riehumisen jälkeen antaa edes luuta syötäväksi. Piitu ei vaan ymmärrä miksi luupussi kaivettiin parvekkeelta, mutta vietiin heti pois! Niin kovin pettynyt huokaus pääsi neidiltä. ;)

Ei kommentteja: