perjantai 21. tammikuuta 2011

Minitreenit

Pitkästä aikaa sitä jaksaa kirjoittaa jotain treenailuista... ollaan pidetty kyllä vähän taukoakin, Piitu on kerännyt motivaatiota. ;)

Tänään otettiin siis lenkin ohessa tokoa! Piitu oli huipputuulella, tosi nopea ja halusi koko ajan uusia tehtäviä. Tauko on tehnyt ihmeitä! Mulla oli vielä palkkana raksuja ja silti neiti esitti parastaan. Otettiin alkuun pari perusasentoa (olivat nopeita, mutta harmittavan vinoja. Piitu jää edelleen liiaksi vasemmalle.), liikkeestä maahanmenoa ja istumista (vähän aluksi arpoi asentoja ja oli epävarma, ihan treenin puutetta vaan! Lopulta teki molemmat ihan moitteetta ja nopeasti. Itse täytyisi vaan muistaa käskyttää "maahan" ja "istu" vähän eri äänenpainolla, niin helpottaisi Piituakin...) ja yhden lyhyen paikallamakuun. Ei häiriötä, oltiin hiljaisella peltotiellä illalla, mutta parempi kai taas palautella tokokuvioita mieleen pienemmällä vaikeusasteella. :) Piitu oli oikein tarkkaavainen ja katsoi herkeämättä vain mua ja malttoi jopa odottaa "sivu"-käskyä ennenkuin nousi ylös.

Otettiin myös luoksetulo noin seitsemän metrin etäisyydeltä. Odotutin Piitua taas hetken paikallaan ennen kutsumista, pysyy edelleen niin hienosti! Lähti tulemaan hyvällä vauhdikkaalla laukalla, mutta jäi hehtaaritolkulla liian kauaksi... loppuasento pitäisi kyllä pikkuhiljaa jo hioa kuntoon. Olen siitä vähän luistanut, kun tykkään palkata Piitua vauhdikkaasta luoksetulosta. Aina kun tehdään loppuasento siihen mukaan, alkaa se himmata vauhtia. Mutta pakko se on nyt ottaa asiaksi! Ensin varmaan lyhyestä matkasta ja koitan saada Piitun tulemaan mahdollisimman tiiviisti lähelle, nyt se tuottaa vielä aika paljon vaikeuksia.

Seuraamisessa olen koittanut vahvistaa nyt katsekontaktia ja ihan hyvin se on sujunutkin. Piitu on vaan oppinut vapauttamaan itsensä heti kun saa namin, joten pitäisi ottaa taas ohjelmaan pidemmät seuruutuspätkät ja vaatia sitä keskittymistä. Istumista pysähtymisen yhteydessä pitäisi myös vahvistaa, nyt P istuu aika hitaasti kun itse pysähdyn.

Sellaiset minitreenit siis tänään, eiköhän se taas tästä. :) Piitu tuntui kovinkin innokkaalta tekemään hommia, joten yritetään ottaa tokokuviot nyt taas haltuun ja ruvetaan treenaamaan tosissaan!

Ei kommentteja: