keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Illan pikkutreenit

Treenikärpänen puraisi sen verran myöhään illalla, ettei enää huvittanut lähteä ulos hyttysten syötäväksi. Tokoiltiin sitten pitkästä aikaa ihan meidän olohuoneessa. Naksutinta en viitsinyt ottaa mukaan juurikin myöhäisen ajankohdan vuoksi (meillä kaikuu sisällä tosi paljon ja naksun ääni kuuluu varmasti seinänaapureihin), mutta ilman sitäkin hommat sujuivat! Piitu oli tosi innokas, varmaan osaksi koska ollaan pidetty pienoista tokotaukoa. :)

Tänään tehtiin siis kontaktiharjoituksia, palkkasin kontaktista perusasennossa ja heti ensimmäisen askeleen jälkeen seuraamisessa. Otin myös ihan hippasen pepputreeniä, eli vähän katsottiin perusasennon paikkaa. Ei kuitenkaan paljoa, koska sitä ei edelleenkään voi tehdä ilman että koiran kierrokset nousee liikaa. Paljonkohan kokonaisvaikutus laskee kokeissa jos koira huutaa aina kun se tulee sivulle? Voi elämä.

Jäävistä otettiin kaikista kaksi onnistunutta toistoa; maahanmenot molemmat hyviä ja nopeita, istumiset samoin kaikki nappiin. Seisomisissa ensimmäisellä kerralla istui, mutta seuraavat kaksi olivat molemmat hyviä ja nopeita pysähdyksiä.

Muutaman luoksetulo lyhyeltä matkalta otettiin ja kaksi paikallamakuuta. Piitun vire oli paikallamakuissa oikein hyvä, se oli skarppina mutta samalla rauhallinen!

Ihan lyhyet treenit siis, mutta itselle jäi tosi hyvä mieli ja Piitu oli innokas. Pitäisi useammin pitää lyhyitä treenisessioita sisällä!

Tänään meidän piti myös korkata agilityura epävirallisilla kilpailuilla, mutta kalusto päätti taas kerran pettää ja auto ei lähtenyt käyntiin. Se niistä kisahaaveista. Iltapäivä meni enemmän tai vähemmän murjottaessa, mutta nyt tein sotasuunnitelmaa ensi viikolle. Tokoillaan sitten PERKELE, siihen ei ainakaan tarvita autoa!

Ei kommentteja: