keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Eiliset hakuilut

Eilen päästiin hakuilemaan ja laina-autokin pelitti miltei täydellisesti, jippii! :D

Piitulle otin kaksi tuuli-ilmaisua. Ensimmäisessä MM oli aika kaukana keskilinjasta. Käveltiin viitisen metriä ja päästiin liinasta irti. Piitu sai mennä vapaana etsimään ja hukkuikin tosi nopeasti pimeään metsään. Eipä siinä ollut paljoa muuta tehtävissä kun odottaa mitä piski tekee, sillä ryske vaan kuului mutta koiraa ei erottanut. Onneksi Piitu kuitenkin löysi maalimiehen melko nopeasti ja toivottavasti ilmavainulla (eikä niin että vain vahingossa juoksi sen yli).

Toisella kertaa maalimies olikin aika lähellä. Lähetin keskilinjalta ja Piitu juoksi suoraa päätä maalimiehen luokse! Tässä olikin sitten jo paljon tekemisen meininkiä. :) Okei, oli tosi helppo, mutta koska viime kerta meni niin penkin alle, kaivattiinkin jo onnistumisia!

Jonkinlainen onnistumisen hetki koettiin myös treenien jälkeen kun haettiin vielä porukalla viimeistä merkkiä pois metsästä. Piitu sai olla vapaana Jidi-bortsun ja Caro-mittelin kanssa samalla kun rymyttiin yhden taskulampun valossa. Olin koko ajan vähän sydän syrjällään, koska pelkäsin että neiti Piisami ottaa ja lähtee jonkun jäljen perään, kadoten sysipimeään metsään. Mutta ei! Piitu juoksi Jidin kanssa ihan innoissaan ja pysytteli tosi hienosti lähellä meitä. Ja jos lähtikin kauemmas, tuli kuitenkin heti kutsusta luokse. :))

Ei kommentteja: