tiistai 5. heinäkuuta 2011

Päivittelyä

Helle vie ilmeisesti järjen lisäksi myös blogin päivitysinnon... Kaikennäköistä ollaan puuhattu, ulkoiltu helteiden salliessa, uitu, nähty kavereita ja vähän treenailtukin.

Ohjatuissa tokotreeneissä oltiin 27.6. Pilvenmäellä. Paikalla meidän lisäksi 3 muuta koirakkoa, eli ihan ennätysmäärä! Otettiin tokohyppyä, kuin tilauksesta. Odotin mielenkiinnolla miten Piitu reagoisi, kun se kuitenki hyppäsi meidän oman epämääräisen hyppyesteviritelmän yli ongelmitta. Eikä oikean hyppyesteenkään kanssa onneksi ollut enää ongelmaa! Yli meni hienosti, tosin Piitu kaarsi heti hypyn jälkeen oikealle missä muut odottelivat vuoroaan ja olisi tahtonut mennä moikkaamaan ihmisiä. :) Eli sain olla ihan sikanopea, että ehdin käskyttää pysähtymään hypyn jälkeen. Otettiin myös pari toistoa niin, että palkkasin pallolla toiselle puolelle ja kun P palasi pallo suussaan takaisinpäin, pyysin hyppäämään vielä uudestaan esteen yli. Eli aletaan pikkuhiljaa treenaaman myös AVO-hyppyä ja sitä, että este hypätään myös takaisin.

Kun kaikki olivat hypänneet, otettiin vielä paikallamakuu. Piitu oli rivissä vasemman puolimmaisena. Siitä paikallamakuusta ei kyllä jäänyt hirveästi mitään positiivista muisteltavaa. Piitu oli ok suunnilleen puolitoista minuuttia, sitten alkoi olla tosi levoton ja piipata, ja lopulta nousi varovasti ylös. Oli tulossa kyllä onneksi mua kohti, eikä lähtenyt vierustoveria häiriköimään, mutta perkele silti. Ei vaan oikein sovi tuo makoilu Piitulle, kun vire on liian korkealla. Siitä näkee oikeastaan hyvinkin pian tuleeko se pysymään vai ei. No, palautin aika jämäkästi neidin paikalleen ja sen jälkeen se pysyi sen parikymmentä sekuntia mitä oli jäljellä.

Kotitreeneissä ollaan naksuteltu aika paljon ja ulkona olen palkannut paljon kontaktista. Piitu on ollut vähän löysä, en tiedä johtuuko se kuumista ilmoista vai mistä. Meillä on sisälläkin tosi kuuma, ja kyllähän se varmasti vähän vie mehuja koirasta. Sitten kun illalla pääsee pihalle treenailemaan, kiinnostaisi kaikki muu paljon enemmän... ;)

Juhannus oli ihana! Vietettiin perjantai ja lauantai "maalla", missä Piitu sai olla molemmat päivät läpeensä vapaana pihalla. Kyllä näki että koira todella nautti, välillä se juoksi ja riehui lelun kanssa, välillä makoili syömässä luita ja kävi moikkaamassa ihmisiä, välillä se taas vaan oli ja fiilisteli kesäilmaa nenä pystyssä. Illan tullen se olikin ihan naatti, ja häipyi hyvin nopeasti nukkumaan sängyn alle. :) Kuvasaldo jäi aika heikoksi, alla olevista neljä ensimmäistä taitaa olla perjantailta ja viimeinen lauantailta.






Sain myös vihdoin varattua Piitulle fyssariajan Tanja Kottille! Eli 6.8. toivottavasti päästään tsekkaamaan mitkä kaikki paikat ovat neidillä jumissa ja juntturassa... Vähän kyllä kauhistuttaa jo etukäteen. Nyt vaan täytyy toivoa etten joudu ottamaan töitä juuri tuolle päivälle, tai muuten joudun suostuttelemaan jonkun muun viemään Piitun hoidettavaksi. Vaikka kyllähän sitä itse haluaisi olla paikalla, kuulemassa tuomiota ja saamassa ohjeita tulevaisuudelle!

Ei kommentteja: