maanantai 7. toukokuuta 2012

Lahti KV

Sunnuntaina 29.4. huristeltiin Lahteen Ninjan ja Maritan kanssa teemalla "tyttöjen road trip"! Ja kivaa oli - ei pidetty minuuttiaikataulua, vaan pysähdyttiin kahvittelemaan (autossa tosin, koska ei haluttu jättää Ninjaa sinne yksin) ja kotimatkalla haettiin vielä oikein urakalla sapuskaa mäkistä! Bongattiin kultaiset kaaret jo menomatkalla, ja siitä lähtien molemmat haaveilivat koko päivän mäkkiruuasta ;) Me ollaan niin maalaisia!

Mutta Lahteen siis! Vielä lauantaina pähkäilin lähdetäänkö ollenkaan, vaikka perjantaiset näyttelytreenit ihan hyvin olivat menneetkin. Mutta kun M tosiaan lupasi lähteä matkaseuraksi ja sovittiin, että lähdetään ihan roadtripmeiningillä ilman pipon kiristelyä, päätin sitten että mennään.

Hallissa saatiin juuri häkki pystytettyä, kun Ninja käytiin kaappaamassa multa pois. Se sai samantien kaulaansa näyttelyketjun ja treenit Miian kanssa alkoivat. Ninja pisti ekalla kerralla melkoisesti vastaan ja yritti pakittaa pois kopeloinnista, mutta kun tarpeeksi monta vierasta ihmistä kävi sitä kopeloimassa tarpeeksi monta kertaa, ei se enää väistänyt yhtään. Uskomatonta! Miljoonat kiitokset vielä kaikille, jotka auttoivat pikkuneidin treenaamisessa! Miialle vielä extrakiitos henkisestä tsemppauksesta ja paniikkipastillista. :)

Kehässä handleria jännitti vähän liikaa, vaikka kuinka mua tsempattiin kehän laidalla ja itsekin päätin etten jännää. No joo, niinhän siinä kävi että jalat tärisivät tuomarin pöydän edessä... huoh. Ninja käyttäytyi ihan ok, tuomari ei juurikaan kopeloinut ja pyysi että näytän neidin hampaat itse. Muuten kyllä tuomari oli oikein mukava täti, joka puhui hyvää englantia ja kohteli koiria nätisti.

"9 months. Scissorsbite. Good skull & earset. Middle brown eyes. Nice reach of neck. Good bone & feet, nice body for her age. Rather rounded croup, would prefer better rearangulations. Rather loose in front movement."
EH JUK3

 Tuomari: Liliane De Ridder-Onghena, BE 

Saatiin siis käteen sininen nauha, kuten kaikki muutkin junnunartut. Oli hienoa saada myös sijoitus, junnunarttuja taisi olla paikalla yhteensä kuusi.

Coco-sisko ja Ninja, molemmille EH.
Ninja seisoo, kuva: Kati Ketonen
Ja ravia! Kuva: Kati Ketonen

Ninjan emänisä Maru esiintyi superiloisesti ja oli lopulta mahtavasti PU1, SA, VSP, ROP-veteraani sekä BIS-veteraani!! Onnea upealle Marulle!

Kehän jälkeen otettiin kuvaussessiot Ninjan Coco-siskon kanssa ja sen jälkeen lähdettiin vielä käyttämään koiria ulkona, ja ottamaan muutama kuva Marusta tyttärentyttärensä kanssa. :)

Ihana Coco-sisko <3
Siskokset kuin ilvekset!
Maailman rakkain Ninja
Tarujen Mabaru "Maru"

Mukava päivä, kyllä kannatti lopulta lähteä! :)

Ja eiku kotiin, sanoo Ninja

Ei kommentteja: