lauantai 15. marraskuuta 2008

Syksyn tohinat

Aika kuluu taas huristen eteenpäin. :) Ilmat eivät ole suosineet, mutta se ei tunnu ainakaan Piitun mielialaa laskevan. Ja Nemiinhän eivät ilmanvaihtelut vaikuta, neiti prinsessa makoilee kiipeilypuussaan raukeana paistoi ulkona sitten aurinko tai myrskysi vettä!

Kulunut viikko on ollut Piitun kannalta aika aktiivinen. Ollaan treffattu paljon BJ:n kanssa ja käyty remuamassa metsässä riiseni Emman ja russeli Edin kanssa. Kerran mukana olivat vielä Piitulle uudet tuttavuudet lapinkoirat Rufus ja Mambo, mutta tytön mielestä on aina vaan kivaa tutustua uusin kavereihin! Ja kivaa kaikilla viidellä olikin, Piitu ei tainnut katsoa mamiin kertaakaan koko tunnin lenkin aikana, vaan oli kiire jahdata toisia ja nuolla Emman partaa puhtaaksi. ;) Energiakaan ei missään vaiheessa loppunut kesken, vaan vanhempien koirien mukana jaksettiin tempoa ja poukkoilla koko matkan. Iso tyttö!

Huomenna Piitu pääsee telmimään bernipoika Chicon kanssa, kun menemme sunnuntailounaalle äitini luokse "maalle". BJ tulee tietysti mukaan, joten eiköhän kolmikko saa taas kunnon leikit pystyyn. :) Suunnitelmissa on myös metsäreissu Emman ja Edin kanssa. BJ:nkin ajattelin isäntineen houkutella mukaan... Toivottavasti sade hieman taukoaisi, viime kerralla kun märästä metsästä kotiin mukaan lähti ei-niin-valkoinenpaimenkoira. ;)

Ai niin, huomasimme tänään että Piitulta oli lähtenyt ensimmäinen kulmuri, alhaalta oikealta. Pitäisi taas päästä eläinkauppaan täydentämään puruluuvarastoja, ei varmaan mene kauaa kun toisetkin kulmurit alkavat heilumaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kiitoksia onnitteluista ja kiva, että seuraat mun raapustuksia :) Sen lisäksi, että olen melkoisen addiktoitunut oman blogini runoilemiseen, rakastan lukea muiden blogeja. Ei vissiin oo oikein elämää.. Joten kiva saada taas yksi uusi luettava. Saanko linkittää blogisi? Hyvää alkavaa talvea koko laumalle :)