torstai 13. marraskuuta 2008

Happy One's Pepper Boy eli "BJ"


Kuvassa BJ pienenä.

Kun ensimmäinen koiramme Brando (Karion Brando in Blue) kuoli, aloimme tietysti jonkin ajan kuluttuja veljemme kanssa pyytämään uutta koiraa. Päätimme jo silloin, että koiran nimeksi tulisi Brando Junior vanhan koiramme kunniaksi, olihan Brando suuri osa elämäämme ja mielestämme maailman paras koira. Aikaa kului ja suuntasimme eläinrakkautemme jyrsijöihin, sillä tilanne koiranpennulle ei ollut otollinen. Nyt vihdoin, vuosien jälkeen veljeni ja isäni päättivät ottaa koiran. Osansa tälle saattoi olla omassa koirahuumassani ja Piitun odotuksessa, koirakuume on tunnetusti tarttuvaa... ;)

Viikkoa ennen Piitun hakemista kotiin, haimme isäni ja veljeni kanssa pienen tricolourpojan Salosta. Koko automatkan kuuntelimme huumaavaa itkukonserttia, mutta heti kun tirriäinen pääsi autosta ulos, otti hän haltuunsa takapihan. Brando Junior, jonka nimi lyhentyi käytössä helpompaan muotoon "BJ" oli aluksi melko hiljainen ja rauhallinen poika, joka on alkanut viime kuukausina näyttämään temperamenttiansa. Usein naurammekin että nimi Pepper Boy kuvaa BJ:tä hyvin, luonetta ja taistelutahtoa löytyy - vaikka usein maataankin selällään nurmikolla Piitun alla.

BJ on syntynyt 18.6. eli ikäeroa näillä kahdella ei ole kuin hassu viikko. Koirat ovatkin tulleet loistavasti toimeen alusta alkaen, vaikka leikit usein aika rajuiksi yltyvätkin. BJ ja Piitu muistuttavat oikeastaan vähän sisäruksia, aina nahistelemassa ja huutamassa toisilleen. ;) Kokoeroa löytyy vähän Piitun hyödyksi, mutta BJ ei ole koskaan pelännyt isompaa pentua, vaan on aina rohkeasti käynyt haastamassa Piitua.

Olemmekin yrittäneet pitää tapaamiset viikottaisina, jotta kaverukset pysyisivät hyvissä väleissä. Ja kyllä Piitu ainakin selvästi nauttii BJ:n kanssa riehumisesta!

Ei kommentteja: