keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Lumi tuli!

Lunta on tosiaan ollut maassa jo hetken ajan, mutta vasta nyt ehdin päivittämään kuulumisia. Piitu on todella haltioissaan lumesta! Jokainen lenkki tai pissatus ulkona on uusi seikkailu, ja tyttö käyttäytyy kun ei olisi lunta ennen nähnytkään. :D Sitä on kiva syödä, työntää ensin nenä ja sitten koko pää sen koloihin, siihen on kiva hypätä ja kiva pomppia kunnes huohotetaan... Vaikka tempominen kiristää pinnaa hihnan toisessa päässä, ei tuollaiselle elämänhalulle ja innolle voi olla vihainen.

Piitu on päässyt myös jonkin verran juoksemaan vapaana lumessa ja sehän vasta on parasta! Kavereiden kanssa ollaan käyty metsässä, jossa vauhti ei lopu vaikka varpaiden välit ovat täynnä varmasti kivuliaita lumikökköjä. Ja jos Emma-riisenin parta oli ihku normaalinakin, entäs nyt kun siinä on lunta... Suurta rakkautta. ;)

Kuvia ei reippaasta viisikuukautisesta vielä ole, sillä hukkasin hetkellisesti kameran akun laturin, mutta nyt akku on taas ladattu ja toiveissa olisi huomenna päästä kuvailemaan päivänvalossa. Tyttö on kasvanut huimasti!

Ei kommentteja: