perjantai 20. tammikuuta 2012

Lohja 7.1.2012

Ninja aloitti vuoden 2012 näyttelyt jo heti tammikuussa, kun lauantaina 7.1. pyörähdettiin kehässä Musti&Mirri Puppy Cupissa Lohjalla! Kaisa ystävällisesti noukki meidät kyytiin aamulla ja suunnattiin kohti Showlinkin hallia kyydissä Ninjan lisäksi sisko Klara ja emä Prada!

Itse halli oli yllättävän ahdas, kehät olivat pieniä ja ihan vieri vieressä. Ninjaa ei onneksi tuntunut ihmis- ja koiramäärä pelottavan tai ahdistavan, se oli lähinnä utelias ja olisi halunnut moikata jokaista vastaantulevaa pentua. :) Myöskään kuulutukset tai kehän hiukan liukas alusta eivät aiheuttaneet ongelmia.

Ninja treenaa kontaktia kehän laidalla, kuva: Pinja Kontala.

Kauaa ei jouduttu rhodekehien alkua odottelemaan. Ehdittiin Ninjan kanssa vähän ottaa tuntumaa alustaan ja kokeilla ravaamista kehässä, mikä oli aika pomppimista. :) Ninjan luokka, 7-9kk nartut oli aika iso, 6 ilmoitettua ja yksi poissa (Ninjan sisko Mette). Omalla vuorollaan Ninja esiintyi ihan reippaasti, loppua kohden seisominen alkoi selvästi jo vähän kyllästyttää ja siinä vaiheessa nenä eksyi mattoon. Olisin näin jälkikäteen ajatellen voinut palkata aika paljon enemmän, onhan se selvää ettei pentu kauaa jaksa pönöttää ilman palkkaa! Tuomari sai kuitenkin katsoa hampaan upeasti ja kopeloida muutenkin.


Takajalkoja saisi venyttää vähän taaksepäin...
Kuva: Pinja Kontala
Todistettavasti neljä tassua maanpinalla, edes kerran! ;)
Kuva: Pinja Kontala
Sijoituksia ei Ninjalle tiukassa seurassa herunut, mutta eipä me niitä lähdetty edes hakemaan. :) Suurin voitto oli pikkuapinan hieno käytös kehässä ja se, että hermot kestivät kaiken sen hälinän upeasti. Olen edelleen tosi ylpeä omasta tytöstäni!

Ninjan arvostelu, tuomari Paula Rekiranta:

"5,5 kk. Vielä hieman kapearunkoinen narttupentu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli ja ilme. Erittäin hyvä kaula. Oikein kulmautuneet raajat. Hyvät käpälät. Aavistuksen lyhyt lantio ja reisi voisi olla leveämpi. Hyvä ridge. Vielä kovin pentumaiset liikkeet, mutta hyvä askelpituus."

Ninjan sisko Klara pärjäsi upeasti voittaen kaikki nartut ja ollen lopulta VSP kunniapalkinnon kera! Ninja on huisin ylpeä hienosta siskostaan. :) Kehän jälkeen suunnattiinkin Kaisan ja koirien kanssa läheiseen metsään, jossa päästettiin koirat päästelemään höyryjä vapaana.

Prada ja punanuttuiset tyttäret!

"Jäätynyt maa on HYVÄÄ!"





Ninjan emä, maailman ihanin Prada!
Metsäilyn jälkeen pakattiin taas koirat autoon ja painuttiin syömään Nummelan Citymarketiin. Kaisa heitti meidät myös Vihtiin pikapysäkille, jossa seurasi seuraava seikkailu Ninjan elämässä: matkustaminen bussissa! Hienosti meni kuitenkin sekin, tosin N ei malttanut nukkua vaikka oli silminnähden väsynyt, vaan pilkki koko matkan pää mun polvella. Matkan päätteeksi mukava bussikuski silitteli Ninjaa ja kehui sitä hienoksi matkustajaksi! :) Uskaltaudutaan siis ehkä uudestaankin bussiin tämän hyvän kokemuksen jälkeen.

Forssassa meitä odottivat bussiasemalla Jani ja Piitu. Ninjan reaktio oli aika huvittava, kun se bongasi tutun kaksikon: se alkoi vetää hurjasti niitä kohti ja haukku-ulvoi kurkku suorana! :D Taisi huutaa kuulumiset jo kaukaa...

Kaisalle suuri kiitos kivasta päivästä ja meidän kuskaamisesta Lohjalle! :)

Ei kommentteja: