lauantai 14. marraskuuta 2009

Pentutapaaminen

Lauantaina 14.11. koitti vihdoin se odotettu hetki, Piitu pääsi tapaamaan siskojaan P-pentueesta sekä muita valkkareita S-pentueesta! :) Matkaan päästiin vähän myöhässä, mutta löydettiin sentään suoraan perille vaikka reitti ei ihan tuoreimmassa muistissa ollut... Piitun ilme oli kyllä loistava, kun typy äkkäsi pihalla pyörivät valkoiset koirat. Ensin piti lähestyä aitaa ja sinne juosseita koiria varovasti karvat pystyssä ja jopa vähän haukkuen (!). Lopulta sitten päästiin aidan toiselle puolelle, jossa päästiin kunnolla tutustumaan ja nuuskimaan.


Varovaista nuuskimista Taran (Starlight) kanssa.

Pitkäkarvaiset tytöt Piitu, Lumi sekä Tara.

Valitettavasti Piitu juoksuisena joutui aina välillä autoon, jotta pojatkin pääsivät juoksemaan. Siksi luultavasti Piitu uskaltautuikin leikkimään muiden kanssa vasta illemmalla ja harmittavasti leikit jäivät vähän kesken kun piti jo lähteä. No, toivottavasti päästään pian uudestaan leikkimään rotukavereiden kanssa... ;) Kyllä heti huomasi, että yhteinen sävel leikkiin löytyi nopeasti!


Piitu ja siskot Lumi (Pleasant Poppy) sekä
Wendy (Peach Blossom) himoitsevat makkaraa!

Siskokset salamalla, taustalla vielä
Alaska-sisko (Princess Leia) samasta pentueesta :)


Ufosilmät Piitu ja Daisy (Stardust).

Oli kyllä hurjan kivaa, niin emännällä kuin koirallakin! Kotimatka sujuikin Piitun osalta erittäin hiljaisissa merkeissä, uni maittoi kiitettävästi...

Ei kommentteja: